Повідомлення для орендарів земель комунальної власності в межах с. Семенівка

  • 549

              ПРОЕКТ

Україна

Запорізька область

Мелітопольський район

Семенівська сільська рада

Сьомого  скликання

Шістдесят восьма сесія

 

РІШЕННЯ

 

     28.11.2019                                                                                  №  26 -68/19

 

Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок комунальної власності, розташованих в межах села Семенівка Семенівської сільської ради, у частині розміру орендної плати

 

 

Керуючись п.34 ч.1 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 122 Земельного кодексу України, ч.2 ст.188 Господарського кодексу України, пп.288.5.1 п.288.5 ст.288, п.288.1 ст.288 Податкового кодексу України, ст.632 Цивільного кодексу України, ст.1 та ст.5 Закону України «Про оцінку земель», на підставі рішення Мелітопольської районної ради від 05.11.2018 року №2 «Про встановлення (зміну) меж села Семенівка Семенівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області», витягу з Державного земельного кадастру про межу села Семенівка Мелітопольського району Запорізької області та про відповідні земельні ділянки, право власності на які переходить до територіальної громади району, рішення Семенівської сільської ради від 27.06.2019 № 18 -59/19 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Семенівка Семенівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області», рішення постійної депутатської комісії з питань законності врегулювання земельних відносин, протокол від 22.11.2019р., з метою приведення у відповідність до вимог законодавства істотних умов договорів оренди земельних ділянок, сільська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до договорів оренди земельних ділянок згідно з додатком до цього рішення, встановивши розмір нормативної грошової оцінки земельних ділянок, яка є основою для визначення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності, у відповідності до затвердженої технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Семенівка Семенівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області, яка набирає чинності з 01.01.2020 року.

2. Орендарям земельних ділянок, зазначеним у додатку до цього рішення, забезпечити оформлення внесення відповідних змін до договорів оренди земельних ділянок.

3. Земельному відділу проінформувати про прийняття цього рішення:

3.1. Орендарів земельних ділянок, зазначених у додатку до цього рішення.

3.2. Органи державної податкової служби.

4. Органам державної податкової служби контролювати дотримання орендарями земельних ділянок, зазначених у додатку до цього рішення, вимог цього рішення при подачі суб'єктами господарювання податкових декларацій і обчисленні ними суми орендної плати та при нарахуванні фізичним особам суми орендної плати, а при адмініструванні орендної плати за ці земельні ділянки застосовувати розмір орендної плати, встановлений пунктом 1 цього рішення, з 01.01.2020р.

5. Секретарю сільської ради Башаріній В.В. оприлюднити рішення на офіційному сайті сільської ради http://semenyvka.rada.org.ua/.

6. Рішення набирає чинності з 01.01.2020 року, а норми п.3 з моменту підписання.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні депутатські комісії з питань законності та врегулювання земельних відносин та з питань планування бюджету і фінансів, та економічного розвитку території Семенівської сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                           А.В.Єрмоленко

 

Додаток 1                                                                              (ЗАВАНТАЖИТИ)
до рішення Семенівської сільської ради від
28.11.2019 № 26-68/19 (ЗАВАНТАЖИТИ)