Продовження терміну дії нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської сільської ради

  • 375

  ПРОЕКТ

 

Україна

Запорізька область

Мелітопольський район

Семенівська сільська рада

Сьомого  скликання

П’ятдесят дев’ята сесія

 

РІШЕННЯ

 

     27.06.2019                                                                                  №      19 -59/19

 

Про продовження терміну дії нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської сільської ради

 

Керуючись п.34 ч.1 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 201 Земельного кодексу України, ст.ст. 271, 288, 289 Податкового кодексу України, Законом України «Про оцінку земель», з метою збільшення надходжень до бюджету у вигляді земельного податку, орендної плати та економічного регулювання земельних відносин, сільрада вирішила:

  1. Продовжити термін дії технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської сільської ради: села Рівне, села Обільне, села Тамбовка, затвердженої сільської ради від 26.12.2012 року № 10 «Про затвердження матеріалів нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської сільської ради», до введення в дію оновленої грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської сільської ради, з урахуванням коефіцієнтів індексації.
  2. Секретарю сільської ради Башаріній В.В. оприлюднити рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті сільської ради http://semenyvka.rada.org.ua/.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні депутатські комісії з питань законності та врегулювання земельних відносин та з питань планування бюджету і фінансів, та економічного розвитку території Семенівської сільської ради.

 

 

 

Сільський голова                                                                  А.В.Єрмоленко

 

Проект рішення підготував:

Начальник земельного відділу

Семенівської сільської ради                                                  І.О.Логвін

Аркуш погодження додається