Список боржників за водопосточання

  • 853

 

Кожен з нас є споживачем житлово-комунальних послуг. Вода, газ, тепло та електроенергія давно вже стали звичними у нашому житті і, у разі їх тимчасової відсутності, ми одразу відчуваємо дискомфорт і незручності. Комунальні послуги - такий же товар, який нам продають в магазинах, і, звичайно, за них теж треба платити своєчасно і систематично.

         На жаль, не всі мешканці громади свідомо ставляться до сплати житлово-комунальних послуг. Хоча відносини між надавачем та споживачем цих послуг регулюються Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Цивільним кодексом України, Законом України «Про захист прав споживачів» тощо, а укладені договори передбачають не тільки обов’язки надавача послуг (вчасність, регулярність, якість), а й обов’язок споживача оплачувати спожиті послуги.

Список боржників ТОВ "Українська водна компанія" Семенівська сільська рада на 01.03.2021 р. (завантажити)

Список боржників КП "Водолій" Новомиколаївський старостинський округ

     

         Станом на 01.03.2021 року частина мешканців с. Семенівка, Обільне, Рівне, Тамбовка та Новомиколаївського старостинського округу систематично не сплачують за водопостачання ТОВ «Українська водна компанія» та КП «Водолій», наражаючи всіх мешканців села на небезпеку бути відключеними від водопостачання через заборгованість.

         Наразі компанії вже бореться з боржниками: 14 споживачів  відключено від водопостачання, ще 27 отримали попередження.

         Наступним кроком може бути повне відключення водопостачання і винними у цьому будуть ті, хто ігнорує свої зобов’язання.

Сільська рада попереджає всіх боржників – негайно сплатіть за рахунками і надалі сплачуйте за послуги сумлінно і своєчасно.

ТОВ «Українська водна компанія» та КП «Водолій» надала списки споживачів, які заборгували за воду. Перевірте, чиє ви в них і негайно сплатіть!

Фото без опису