Покращення громадської безпеки громади шляхом забезпечення якісної роботи поліцейської станції

  • 2581

Питання безпеки громадян – одне з важливіших завдань місцевої влади, яке має вирішуватись комплексно. В основі комплексного підходу є напрацювання механізму зворотного зв’язку із громадою для вирішення проблем безпеки в своїх громадах за допомогою взаємодії між поліцією, громадою та місцевою владою. 

Громадська організація "Бібліотечна асоціація Мелітопольщини" Семенівської територіальної громади прийняла участь та здобула перемогу в конкурсі грантів «Покращення громадської безпеки громади шляхом забезпечення якісної роботи поліцейської станції» Програма ООН із відновлення та розбудови миру. Отримала фінансування для придбання офісної техніки, меблів та обладнання для облаштування кабінету офіцера громади.

Метою цього проекту є забезпечення діяльності поліцейської станції на території Семенівської територіальної громади для запобігання та припинення адміністративних правопорушень і злочинів, захист життя та здоров`я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань. Забезпечення ефективної підтримки громадською організацією та населенням діяльності органів внутрішніх справ на території Семенівської сільської ради спрямоване на підвищення загального рівня правопорядку в населених пунктах громади, захист життя, здоров`я, честі і гідності населення, профілактичну роботу по попередженню злочинності та забезпечення комплексного підходу до розв`язання проблем, пов`язаних з питаннями безпеки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису