Тільки не мовчи

  • 280

Уповноваженим Президента України з прав дитини                               М. Кулебою спільно з Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку людей» розпочато проєкт щодо захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації «Тільки не мовчи».

За даними Національної поліції України, за минулий рік від сексуального насильства постраждало 410 дітей, цього року – вже 70. Проте ці цифри – лише десята частина від кількості таких злочинів, адже часто факти насильства приховуються. Діти, які страждають від насильства, а також дорослі, які підозрюють насильство, не знають, як діяти в таких ситуаціях.

В межах даного проекту працівниками сектору з питань соціальної роботи відділу з питань соціального захисту населення Семенівської сільської ради була проведена робота щодо поширення плакатів «Тільки не мовчи» серед населення громади та проводилась профілактична бесіда з дітьми.

Юридичну консультацію, психологічну підтримку, допомогу в організації реабілітації дитини можна отримати, зателефонувавши за телефоном, зазначеним в плакаті, Міжнародної благодійної організації «Служба порятунку дітей»: 093-063-53-43.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші статті

Всі статті