Служба у справах дітей зробила рейд по сім'ях села Семенівка Семенівської сільської ради

  • 1009

З метою профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, виявлення та попередження дитячої бездоглядності та безпритульності 25 січня 2021 року службою у справах дітей проведено рейд по сім'ях села Семенівка.

Діяльність, спрямована на соціальну підтримку сім’ї, дітей та молоді, які перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Працівники служби відвідали дві родини, поспілкувались з батьками та дітьми, провели профілактично-роз’яснювальну роботу, надали соціально-правові консультації.

Під час рейдових заходів обстежуються житлово-побутові умови проживання дітей, перевірялася наявність шкільної форми, канцелярського приладдя та забезпеченість дітей сезонним одягом, взуттям та їжею.

У порядку взаємодії з правоохоронними органами Семенівської сільської ради розроблено план спільних заходів щодо запобігання дитячій бездоглядності та профілактики правопорушень, злочинності у дитячому середовищі, захисту особистих, соціальних, житлових та майнових прав дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису