Служба у справах дітей Семенівської сільської ради запрошує вас стати кандидатом в опікуни та піклувальники для дітей, яким доля не дала відчути радість дитинства від рідних батьків.

  • 621

У нашому суспільстві, поряд з кожним із нас, існує проблема дитячої бездоглядності, жорстокого поводження та недбальства з боку батьків.

         Після залишення дітей без батьківського піклування Служби у справах дітей вживають невідкладних заходів щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на сімейні форми виховання в родини громадян України, але в деяких випадках діти влаштовуються до державних закладів. Та всі ми розуміємо, що навіть заклад з найкращими умовами не зможе замінити дитині сім’ю, з певними традиціями, піклуванням, цінними порадами та настановами для подальшого шляху у самостійне життя. Кожна дитина заслуговує на люблячу сім’ю, відповідні умови проживання, можливість здобувати знання, бачити приклад гідних, відповідальних матері та батька, щоб у майбутньому створити свою щасливу родину. Після гіркого досвіду образ та розчарувань відчути себе потрібною, особливою та цінною.

         Якщо ви вважаєте, що дійсно можете віддати свою любов, доброту та піклування дитині, яка цього потребує, Служба у справах дітей Семенівської сільської ради, що знаходиться за адресою с. Семенівка, вул. Першотравнева, буд. 57, запрошує вас стати кандидатом в опікуни та піклувальники для дітей, яким доля не дала відчути радість дитинства від рідних батьків.

         Візьміть дитину в свою родину, подаруйте їй можливість відчути тепло сімейного вогнища, батьківської любові, відкрийте своє серце для того, кому це вкрай важливо, і це неодмінно повернеться до вас сторицею.

 

Фото без опису